Chiloţăreală la tv? Stai s-o vezi p-aia de la metrou!

no pants subway ride
Captură imagine de pe youtube cu “No pants subway ride”.

Ţi-ai uitat pantalonii acasă? Vrei să te dai mare cu noii tăi chiloţi? E momentul să te afirmi la metrou, pe 11 ianuarie. Nu te ruşina, în America e deja tradiţie!

Mă întreb dacă suntem normali la mansardă! Ce idee e asta, frate? Fără pantaloni la metrou? Unde e schema, unde e distracţia? Se prinde careva!? Dacă sunt cel din urmă individ ce îşi plânge de milă pe blog, atunci, megeţi mai departe, eu rămân pe parcela mea fără purici pe creier. Cât de tare ne plictisim de-am ajuns să ne dezbrăcăm în public, doar pentru că şi alţii fac asta? Vă rog, cereţi la farmacie o doză de normalitate!

Pentru că deja s-a şters din memoria colectivă momentul în care ne turnam vara găleţi cu apă-n cap, nu pentru că aşa ne-am fi dorit, ci pentru că turma punea presiune asupra noastră în mod public, prin provocări postate pe Facebook, s-a ajuns într-o noua zonă fără umor, pentru care bucureştenii îşi vor arăta chiloţii, din plăcere, la metrou.

“No Pants Subway Ride”, eveniment în Bucureşti

“Fără pantaloni la metrou” ar putea fi cea mai tare chestie pe care o poate face un excentric când afară gradele sunt pe minus, iar telefonul a rămas fără baterie (deştepţii ar putea scrie o carte despre experienţă, iar sociologii ar putea pune tehologia la treabă pentru un studiu). Este era în care ne prostim în masă şi ne oferim like-uri pentru asta. E clar că evoluţia nu vine prin astfel de evenimente şi nici destresarea nu-şi face apariţia. Ce-ar zice duhovnicul despre o astfel de atitudine? Dar psihologul?

Vestea bună e că nu sunt permişi chiloţii tanga – ştiu, s-ar putea ca nu toată lumea să fie încântată de acestă regulă de aur, cu note clare împotriva vulgarităţii pe care o descoperim la tot pasul. Nu vreau să fiu înţeles greşit, dar mie nu-mi place ideea acestui tip de libertate vestimentară. Chiar dacă se vor supăra ceva cititori în urma acestei cuvântări libere pe care mi-o permit, mă simt obligat să vă anunţ că am plecat (noi, ca popor) cu logica la vale şi ne cam lovim de turma americănească din lipsă de imaginaţie! Noi chiar nu putem face nimic care să ne aparţină? Culegem şi atât? Şi mă întreb, oare înţelegem ceea ce culegem? Oare pricepem că ni se prăjesc creierii?

Mai multe informaţii despre maimuţareală, precum şi poziţia companiei Metrorex în legătură cu evenimentul de duminică, citiţi aici.

Cam aşa arată oamenii în chiloţi, la metrou

comments
Share articol: