Oare cât ne costă gratuitatea elevilor și a pensionarilor? Vă ascult, domnule Alexandri Nicolae!

autobuz ikarus, tce ploiești, 101

Transportul public din Ploiești, gratis și pentru elevi

Aleșii locali ai Ploieștiului s-au gândit si la tineri, asta după ani de zile în care doar pensionarii au beneficat de confort și plafoane uriașe și au decis să le ofere elevilor gratuitate pe mijloacele de transport în comun. Orice scutire este bună pentru părinții care-și trimit copiii la școală, doar că nu se știe care este prețul corect pentru această mutare care poate avea iz politic sau falimentarea totală, probabil eșalonată pe 5 ani, pentru transportul public din Ploiești. Gratuitatea nu e chiar gratis, asta ca să nu se înțeleagă faptul că pocnește cineva din degete și cad banii din cer. Moca înseamnă buget local și bani strânși de la toți ploieștenii. Oare cât ne costă gratuitatea tinerilor și a pensionarilor?

Condiții acordare gratuitate transport public pentru elevi

Serios vorbind, s-a întâmplat minunea! Dacă ești elev și ai buletin de Ploiești sau viză de flotant pentru Ploiești, nu chiulești de la școală, iar ai tăi nu câsțigă un salariu mai mare de 6000 de lei, poți circula gratis cu TCE-ul, cel puțin așa spune directorul TCE Ploiești.

Problema e că puțini sunt călătorii care vor mai susține financiar TCE, iar toate aceste gratuități fără limită vor ajunge să afunde și mai tare SC TCE SA.  Directorul TCE, Alexandri Nicolae, sper să aibă grijă de toate aspectele finaciare și să nu uite nici de site-ul ratph.ro. Ori îl închide de tot, că arată jenant, ori îl pune pe picioare, fără alte gafe memorabile.

Pensionarii nu vor să stea acasă?

De menționat e că pensionarii au gratuitate pe toate mijloacele de transport în comun dacă au o pensie mai mică de 2100 RON. Adevărul e că pensionarii au drept de vot, iar elevii sunt încă pe băncile școlii. Sau nu despre asta e vorba?

comments
Share articol: