“Happy in Ploieşti” – între marketing şi viral

Pharrell Williams nu vine în Ploieşti, dar a dat voie la tot globul să producă replici pline de bucurie, ca să ne mai treacă din supărarea cu taxele şi impozitele de care n-avem cum să scăpăm. Sunt “victimă” a acestui proiect, numit “Happy in Ploieşti” şi mă pot vedea într-un clip realizat de către cei de la SMA Studio, la un moment dat (minutul şi secunda sunt încă un mister) – e mult de muncă, iar unii încă nu şi-au respectat “programul”, stabilit de comun acord cu Elena Pelmuş, cea care se implică trup şi suflet pentru realizarea videoclipului. Scopul acestui material are nuaţe de viral şi marketing, fără a omite munca asiduă pentru promovarea valorilor simbolice ale oraşului Ploieşti (alea care mai sunt!).

Dacă tot începe şantierul, putem trata videoclipul ce va să vină în vreo două săptămâni, asta din spuse Loredanei Brătilă, ca pe un etalon. Peste doi ani ne vom permite nostalgie cu sacul şi zâmbete nevoie mare. Uniunea Europeană ne iubeşte, iar TCE-ul ne-ngraşă pe gratis, din 1 martie!

Poze de la filmările clipului “Happy in Ploieşti”

Că cei de la SMA se promovează, nu-i rău, nu-i ruşine, nu-i amar şi nici oftică pentru concurenţă! Sunt oameni care nu câştigă nimic de natură financiară din ecuaţia asta, ba chiar riscă un eşec dacă nu iese mai repede imaginea la iveală (de uzură şi timp pus la bătaie nici nu mai aduc vorba)! Felicitări pentru iniţiativă! Filmările continuă! Pe lista de aşteptarea sunt nume grele, gen jucătorii de la Petrolul Ploieşti, Doroftei în carne şi oase… primarul?

Crainic pe stadionul “Ilie Oană”, Mircea Baganagiu, un bun prieten de-ai mei, dar şi un profesor de excepţie pentru tinerii care vor să ştie franceza la perfecţie, s-a prezentat cu zâmbetul la purtător, ca să dea bine pe youtube. Doamne, cât m-a amuzat omul ăsta! Aveţi răbdare!

Pe mulţi i-am pierdut pe drum, dar situaţia e temporară şi sub control!

comments
Share articol: