Şi voi aţi primit mesajul ăsta de la Vodafone?

Imagine sms primit de la Vodafone.
Imagine sms primit de la Vodafone.

Nelimitat, supernet de la Vodafone

Acesta este mesajul pe care l-am primit din partea Vodafone în urmă cu câteva zile. Să vă spun drept, am crezut că e vorba de o glumă proastă, mai ales că în ultima vreme m-am tot obişnuit să primesc sms-uri dubioase cu tot felul de oferte “avantajoase”. Pentru că sms-ul primit avea afişat în loc de număr de telefon (aşa cum procedează ţeparii de fel) numele Vodafone, am stat ceva mai bine să analizez mesajul. Pe scurt, cei de la Vodafone mi-au oferit Supernet 4G nelimitat, până pe data de 13 septembrie.

Recunosc, nu prea îmi ajungeau cei 2 GB de internet din abonamentul RED şi trebuia ca la final de lună, în ultimele zile până la resetarea consumului, să trag tare de fiecare mega şi să găsesc o reţea wi-fi disponibilă în zona mea.

Pentru a fi sigur că nu e vorba de o neînţelegere sau de o eroare din partea echipei Vodafone, am sunat-o pe Andreea, vocea reţelei de telefonie mobilă şi am intrat în legătură cu un consultant Vodafone. Mi s-a conformat că am liber la navigare fără limite până în toamnă, fără trafic contorizat şi fără alte taxe suplimentare etalate pe factură. Totodată am întrebat şi ce se va întâmpla de la data de 13 septembrie, pentru a nu exista vreun cerc vicios. Aşadar, cu câteva zile înainte de expirarea opţiunii de la Vodafone, voi primi un sms prin care voi fi anunţat s-o las mai moale cu datele mobile, iar apoi, probabil, dependent de opţiune, voi face un upgrade la abonament.

Cum funcţionează internetul 4G de la Vodafone?

Am realizat un test de viteză upload/download în interiorul unei clădiri pentru a vedea cât de bun e supernetul de la Vodafone. Nu e prima mea experienţă cu internetul 4G, dar acum mi-am permis să fac mai multe teste fără să-mi fie teamă că voi rămâne fără mega de folosit. test internet 4g vodafoneAşadar, eu zic că 70 de Mb/s e o viteză mai mult decât suficientă chiar şi pentru un pretenţios utilizator. Nici la partea de upload nu stă rău Vodafone, înregistrând o viteză de aproximativ 40 Mb/s. Specific faptul că testul a fost făcut pe un server din Bucureşti, cu ajutorul aplicaţiei mobile OOKLA Speedtest.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
comments
Share articol: