Lansarea Zappa Club & Lounge în Afi Palace Ploieşti

De când v-am întrebat ce ar putea însemna Zappa şi până în momentul de faţă, când se explică întocmai despre ce e vorba, am primit nenumărate răspunsuri, dar şi întrebări, mai ales pe reţeaua de socializare Facebook. Zappa este o variantă unică de distracţie ce se integrează cu succes în Afi Palace Ploieşti, pentru a dezvolta latura social-comercială pentru cei activi şi dornici de play & fun. Zappa Club & Lounge se pregăteşte de lansarea oficială care a avea loc 22 mai 2014, pregătind surprize muzicale şi oferind un spectacol ce se extinde pe toată durata weekendului.

Lansare Zappa Club & Lounge AFI Palace Ploiesti

Zappa Club & Lounge este un loc destinat tuturor persoanelor dinamice, care doresc să petreacă un timp de calitate, să socializeze şi să interacţioneze în interes personal şi business, la standarde pe care trebuie să le experimentăm în mod constant, pentru evoluţie şi management optim al timpului.

Zappa Club & Lounge este uşor de localizat,  vis-à-vis de cinematograful Cinema City, la etajul 1 al centrului comercial! Din comunicatul de presă am extras şi un scurt fragment, pe care îmi doresc să-l parcurgeţi:

Zappa este un concept nou şi inovator în Ploieşti şi vine în completarea ofertelor de petrecere a timpului liber pe care AFI Palace Ploieşti le pune la dispoziţia clienţilor săi. Fără îndoială, acest proiect va surprinde şi va aduce ceva în plus, diferit şi unic. După o analiză amănunţită, ne-am dat seama că atât tinerii, cât şi adulţii din Ploieşti, nu au la dispoziţie prea multe  variante pentru a se distra în oraş. De cele mai multe ori, aceştia sunt nevoiţi să plece în Bucureşti. În Zappa, ploieştenii vor redescoperi plăcerea de a ieşi cu prietenii şi familia, bucurându-se de o experienţă completă, declară Israel Vizel, Mall Manager, AFI Palace Malls Division.

Mai simplu, pe înţelesul orcărui grăbit către această zonă de distracţie, Ploieştiul va avea o nouă modalitate de petrecere a timpului liber. Chiar mă voi gândi serios la această variantă pe care Afi Palace Ploieşti o pune la dispoziţie şi îmi voi organiza finalurile de săptămână, în aşa fel încât să prind cele mai tari evenimente muzicale din Ploieşti şi petreceri creative alături de prieteni. În exclusivitate, pentru un plus intimitate şi personalizare de servicii, Zappa Club & Lounge vine cu o categorie VIP pentru momente importante din viaţa noastră. Site-ul este deja online şi uşor de accesat: www.zappaclub.ro. Vizitează virtual zona VIP pentru detaliile care te interesează!

Rezervă-ţi porţia de fun, în Zappa Club & Lounge! Pentru socializare şi alte detalii, Zappa are şi pagină de Facebook: https://www.facebook.com/ClubZappa

 Club, restaurant bistro, bar, bowling, billiard, snooker, darts, jocuri electronice – ZAPPA

Visited 1 times, 1 visit(s) today
comments
Share articol: