Lensbaby COMPOSER PRO + kit Sweet 35 mm

Lensbaby COMPOSER PRO, dotat cu kit-ul Sweet 35 mm, montura pe Canon, poate aduce creativitatea pe primul loc, în ceea ce priveşte fotografia. E o lentilă relativ bună, mai ales dacă se ţine cont de raportul calitate/preţ. Lensbaby PRO COMPOSER oferă o compoziţie nelimitată şi nu depinde, în mod electronic de body-ul folosit. O astfel de lentilă se foloseşte în special în fotografia artistică, dând un blur distorsionat aparte. Diafragma, precum şi clarul imaginii, sunt stabilite în mod manual, de către fotograf, care găseşte , într-un mod atractiv, ambele „rotiţe” pe obiectiv. Lentila are un focus personalizat, având posibilitatea de a se înclina până la 17,5 grade. Atenţie! Amatorii, gen eu, se pot speria la prima vedere, în momentul în care lensbaby “suferă” deformarea tehnică.

În timp ce mulţi fotografi apreciază rapiditatea cu care un anumit obiectiv stabileşte focusul potrivit, lensbaby lasă autorul creaţiei să-şi aleagă cea mai bună perspectivă. Având la îndemână o infinitate de posibilităţi şi adăugând o diafragmă ce ajunge până la 2.5, lumina e ca şi rezolvată. Mai rămâne problema subiectului, care trebuie „aranjat” ca la carte şi „chinuit”, până la decizia finală.

Lensbaby COMPOSER PRO + kit Sweet 35 mm

Sweet 35 mm combină mai multe instrumente din variantele precedente, marca Lensbaby şi oferă o utilizare mai rapidă a F-ului.

Nu am avut timp să mă împrietenesc suficient cu această lentilă, dar, am înţeles că are multe beneficii de oferit şi o viziune care se poate forma mult mai uşor în modul full manual.

Obiectivul în sine, pe cât de mic pare în imagini, pe atât de puternic şi de simplu e construit, pentru a avea o durată de viaţă prelungită. Sunt adeptul acestor tipuri de constucţii şi plec de la premisa că investiţiile în arsenalul fotografic trebuie să fie de lungă durată, indiferent de tehnologia care avansează.

Încă un avantaj al lentilei lensbaby, este compatibilitatea cu aparatele dotate cu senzor Full Frame  – în cazul de faţă, indiferent de achiziţiile viitoare în materie de body, lensbaby rămâne şi pentru viitor.

Pentru cei interesaţi de achiziţionarea acestui produs, Lensbaby Composer Pro se regăseşte la un super preţ în magazinul prietenos, al celor de la F64.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
comments
Share articol: