Mădălin Ivan s-a stins din viaţă pe un pat de spital din Italia

ivan madalin s-a stins din viataSperam să fie o glumă proastă şi nimic mai mult. Se pare că acum aproximativ o oră, mama lui Mădălin a anunţat pe Facebook că acesta s-a stins din viaţă pe patul unui spital din Italia. Chiar credeam că banii vor putea ajuta la facerea unei minuni în cazul ăsta. Atât de multă lume s-a unit pentru a aduce un strop de speranţă şi totuşi cineva s-a grăbit să-l răpească pe Madălin, să-i strice povestea şi să-l lase fără viaţă. Mulţi dintre prietenii lui Mădălin îi scriu acestuia pe perete mesaje pline de durere, iar la ora la care eu redactez textul lucrurile par rupte de realitate.

Încă nu am găsit motivele exacte ale decesului, dar probabil foarte curând vor apărea mai multe detalii. Îmi pare rău să vă dau această veste, dar poate că în acest fel, undeva în viaţa asta virtuală se vor activa tot mai mulţi tineri care vor aprecia viaţa şi frumuseţile acesteia.

Mădălin, chiar dacă mulţi te vor plânge, sper să continui să zâmbeşti, oriunde ai fi! Ai lăsat în urma ta o mulţime de motive pentru care toţi ar trebui să-şi dorească mai mult în ficare clipă!

Să ai grijă de tine!

 

P.S. De această dată, secţiunea de comentarii va putea fi utilizată pentru a transmite condoleanţe familiei lui Mădălin Ivan!

comments
Share articol: