Mazy, cu primul tren, direct în emisiune

Maria Mazilu, mazy
Imagine cu Maria Mazilu (Mazy) imediat după emisiunea “Generaţia lui John”. Tema emisiunii: Blogul nu e despre bani, ci despre pasiunea de a livra idei

Cu primul tren ce i-a ieşit în cale, Maria Mazilu, cunoscută şi sub numele de Mazy, a părăsit Capitala pentru a ajunge în emisiune. Programasem toată nebunia cu vreo două săptămâni în urmă, dar punctualitatea nu a părăsit-o indiferent de trafic sau căldura de afară. Mazy e o puştioacă în domeniul blogurilor, dar asta nu înseamnă că nu ştie cât costă un domeniul punct ro sau de ce e important ca pozele să fie redimensionate înainte de a fi urcate pe blog. Entuziasmată şi atentă la detalii, Mazy a trăit cu emoţie momentul în care a fost pentru prima dată online şi accesibilă publicului larg. Adolescenta din poveste, trecută de prima copilărie, acum ajunsă în faţa unui wordpress, şi-a dorit să livreze idei bune pentru publicul cititor. Îşi respectă atât de tare utilizatorul de rând, încât stă şi zece ore cu textul în faţă, şterge şi scrie ideea de la capăt şi abia apoi acceptă, cu mâinile transpirate, să publice articolul. Scrie duminica, atunci când îi rămâne timp pentru pasiunea ei de a scrie. Ar vrea să creeze un viral, dar nu doreşte să facă niciun compromis.

Sper ca Mazy să afle cât mai târziu (sau niciodată!) cum se fac banii din blog, care e treaba cu afilierea prin România şi de ce trebuie să ai cuvinte cheie la fiecare articol. Mazy, privită din perspectiva unui produs creativ, e numa’ bine aşa cum se plasează în prezent în palmaresul online-ul şi, necaz mare pentru unii, ajută, poate mai mult decât bloggeri din prima linie, la construirea conţinutului de calitate.

Emisiunea cu Maria Mazilu:

comments

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer