E oficial! Cezar Ouatu reprezintă România în Suedia la Eurovision 2013

Am scris despre el, l-am avut invitat în emisiunea “generația lui John“, iar acum mă bucur de faptul că s-a realizat pe plan muzical și în țară natală! Cezar Ouatu reprezintă România la Eurovision 2013 și nu pot decât să fiu mândru de felul în care publicul a votat. cezar ouatu, eurovision 2013, SuediaUn contratenor ce merită toate aprecierile și în Suedia, la Malmo, acolo unde cred ca va face o figură frumoasă și va clasa România pe primul loc. Trimitem o mare voce la Eurovision 2013, iar dacă nu se fac “modificări” asupra artistului, avem cu ce să ne mândrim. Să nu uităm, ambalajul este foarte important în acest concurs și sunt necesare toate instrumentele de promovare. TVR-ul, chiar și în plin faliment, ar face bine să nu se calicească și să investească și ultimul bănuț în acest produs. Cine știe, poate în 2014 o să fim gazda acestui eveniment urmărit cu interes în toată Europa.

Voturile acordate de către public pentru Cezar –  9774 – transformarea în puncte îi acordă 12 puncte lui Cezar Ouatu!

Juriul a înțeles că există potențial într-o voce atât de flexibilă și l-a provocat pe Cezar la “marele duel”!

Prezentatorii show-ului nu au dat dovadă de profesionalism, dar trebuie să luăm în calcul și presiunea unui concurs vizionat de milioanele de telespectatori din România, dar și de peste hotare (unde ești tu, Leonard Miron?). Din punct de vedere tehnic, sunet și imagine, n-am cuvinte – cadre geniale, chiar dacă “ringul de dans” a fost ca pentru un bal de clasa a 12-a.

În culise am putut suprinde emoția, dar și invidia anumitor concurenți. Nu am fost în Capitală pentru asta! Din canapea, am urmărit tot spectacolul și nu am pierdut niciun detaliu. În mediul online s-a putut observa un feedback din partea celor prezenți pe rețeaua de socializare twitter #eurovisionro. TVR.ro ținut cu sufletul la gură internauții curioși de rezultat. Avem cu ce să ne lăudăm! Să nu uit, au fost și tuiteriști supărați pe Cezar, dar le trece, dacă nu, le dau eu bilete gratuite la Filarmonică, poate se mai culturalizează și ei!

Țările participante la Eurovision 2013 le găsiți aici. Succes în continuare, Cezar Ouatu!

Visited 1 times, 1 visit(s) today
comments
Share articol: