Am ajuns la 8 minute de planșă

plank, record, 8 minute

Plank 8 minute

Mă așteptam să fie mai ușor sa ajung la 8 minute de stat în planșă. Dacă e prima dată când citești blogul, atunci îți spun că sunt zile bune de când tot repet acest exercițiu care îmi pune în funcțiune majoritatea grupelor de mușchi. Mi-am disperat toți prietenii cu această rutină a mea și pare că vreau tot mai mult de la mine.

Ultima dată obținusem un scor bun: 7 minute de stat în planșă și mi se păruse că am ajuns la această reușită destul de ușor, fără să-mi chinui prea tare zona lombară.

Am tremurat din toate încheieturile

Între 7 și 8 minute, cel puțin sâmbătă seară, atunci când am reușit un nou record, am început să tremur din toate încheieturile încă din minutul 6, când simțeam că voi ceda. Am început să-mi controlez respirația, să-mi distribui greutatea de pe un șold pe celălat, prin mișcări ușoare și, cu transpirații pe tot corpul, am ajuns la 8 minute de stat într-una dintre cele mai solicitante poziții.

Din culise vă transmit că în celelalte zile, atunci când nu-mi propun un record, am un scor între 3 și 5 minute, pentru a menține un ritm echilibrat și pentru a-mi păstra puterile pentru zilele în care mă simt mai odihnit – planșele le fac seara și cred că acesta este un aspect care ar putea să-mi afecteze performanțele.

mic dejun sănătos
Asta e o poză cu micul dejun de dimineață. În farfurie: banane, avocado, mix semințe, iaurt, brânză,
comments
Share articol: