Ultima cafea la Gloria Jean’s Coffees, cel puțin în AFI Ploiești

cafenea, Gloria Jean's Coffees, Afi Ploiești

Poate crezi că am băut o cafea proastă și m-am pus pe scris chestii nasoale despre o cafenea dintr-un mall din Ploiești. Dar nu, nu despre asta e vorba. Serios, alta e știrea!

Gloria Jean’s Coffees a făcut fapte bune

În trecut, Gloria Jean’s Coffees din AFI Ploiești s-a alăturat campaniilor umanitare și a promovat voluntariatul. Și eu am făcut voluntariat la Gloria și am aflat cum se folosește portafiltru, cum se macină cafeaua și ce alte secrete mai deține un barista. A avut loc și-un blogmeet în cafeneaua pe care o vedeai pe dreapta, cum veneai la shopping.

Azi, cafeneaua Gloria Jean’s Coffees din AFI Ploiești se închide. Da, am avut onoarea să beau ultima cafea într-un loc care devenise din ce în ce mai puțin ofertant pentru clienții mall-ului. De când s-a deschis Starbucks-ul, clienți au decis că au mai multe motive să-și bea cafeaua acolo. Uite așa, Gloria a început să moară, puțin câte puțin.

Unde se mută cafeneaua din AFI Ploiești?

Tipul care m-a servit astăzi mi-a spus că există totuși o veste bună și că Gloria nu pleacă din Ploiești și nu moare, ci se mută în locul cafenelei Art Cafe, pe strada Mihai Bravu, lângă fostul tribunal.

P.S. În București, la cafenelele Gloria Jean’s Coffees se face coadă, iar cafenele Starbucks sunt liniștite.

Visited 1 times, 1 visit(s) today
comments
Share articol: