Premiez două, cele mai bune mesaje pentru tricourile Zappa

Zappa, share it with friends! Se caută cele mai tari mesaje pentru tricourile Zappa! Cele mai smart două mesaje sunt premiate cu tricouri care reprezintă free pass-ul pentru distracţia de sâmbătă asta, când Zappa Club & Lounge îl are invitat special pe Tom Novy, un dj german, de clasă internaţională, cunoscut încă de pe vreme când radioul era mai tare decât Winamp-ul şi youtube-ul cu toată muzica lui colorată-n pixeli. E musai să fii Zappa, e musai să-ţi placă Tomy Novy şi să te aştepţi la experienţe îmbogăţite cu sunet si lumini, de înaltă clasă. Nu, pe bune! Zappa îl are! Zappa are cel mai bun sound din România, iar asta poate întărâta pune pe butuci concurenţa. Notează această informaţie muzicală. Spune-le şi prietenilor! Tom Novy vine în Zappa!

concurs zappa tricouri, tom novy

Mecanismul concursului este simplu. Cu ajutorul formularului de comentarii, adăuga mesaje ce ar putea fi tipărite pe tricourile Zappa. Un exemplu? No Zappa, No Sex! Înspiră-te din nopţile pline de distracţie pe care vrei să le petreci în cel mai tare club din Ploieşti. Lasă-te purtat de creativitate, pune-te pe scris un mesaj care să stârnească zâmbete şi socializare sau să pună pe gânduri fierbinţi orice împătimit al conceptului Zappa.

Timp limită pentru acest concurs! Ai citit această postare? Grăbeşte-te! Joi seară, 29 mai 2014, voi anunţa printr-un UPDATE la această scriere, care sunt cei doi câştigători. Norocoşii vin cu iubitul/iubita/amantul/amanta şi au intrare liberă, tricoruile Zappa pe ei şi masă special rezervată, în cea mai bună zonă, pentru cea mai exclusivistă noapte.

Biletele, în cazul de faţă tricourile, se vor ridica vineri, 30 mai 2014, în intervalul orar 10:00 – 18:00, de la biroul de informaţii din incinta AFI Palace Ploieşti, intrarea Iris, pe baza buletinului de identitate. Keep calm, Zappa’s more than club!

Comentariile trebuie să conţină neapărat un mail pentru contact, iar în cazul în care va fi adăugat şi un număr de telefon, voi avea grijă să nu apară public. Zappping with me, I’m watching fun 🙂

Atenţie! Zappa e +18!

UPDATE: Câștigătorii sunt: Adrian Nicușor Rotaru și Cristina Visalon. Felicitări!

comments
Share articol: