Ziua Copilului din perspectiva Ploieşti Shopping City

Deşi miroase a comercial în perspectivă copilărească, mă bucur că am putut să asist şi să particip în calitate de prezentator în cadrul evenimentului public ce a avut loc în Ploieşti Shopping City, acel mall, unde se ajunge cu traseu 1D sau cu taxiul, în cel mai bun caz – asta ca o paralelă pentru aglomeraţia survenită indiferent de ora la care mi-am permis să urc în TCE.

hai la parada

Focusându-mă pe titlul “Hai la parada prietenilor pufoşi şi talentaţi”, banner expus la tot pasul, dar şi pe site-ul oficial, lucrurile au decurs conform cu mesajul. Cei mai buni prieteni ai celor mici, câinii, au fost prezenţi în mall, defilând în pas organizat şi prezentând moda canină, alături de cei de la şcoala de dresaj Chino Dog Ploieşti.

Cei mici au putut veni cu animăluţul preferat, fie câine, pisică, iepure, hamster, şarpe sau broscuţă, pentru a intra în posesia mai multor premii distractive, desfăşurate sub cupola acestui centru comercial. A fost un haos organizat! A fost îmbulzeală! Oameni au fostcurioşi la foc continuu şi şi-au exprimat dorinţa de consum şi fun. A fost o experienţă cu mulţi copii dornici să sărbătoarească în mall “Ziua Copilului”. Tot Ploieştiul a petrecut în weekend, dar Ploieşti Shopping City, din perspectiva mea, a reuşit să concentreze persoanele active în zona scărilor rulante.

Pe seară, cei mici de la Palatul Copiilor din Ploieşti au oferit un spectacol de zile mari, cu balet, scene de teatru, gimnastică ritmică, momente de chitară, muzică uşoară şi populară. E timpul să-i mulţumesc şi doamnei directoare Constanţa Vică pentru eforturile constante pe care le face pentru a susţine tineretul şi a evidenţia marile talente în cadrul Palatului Copiilor.

Să vă spun sincer, m-am simţit ca un copil mai mare printre toate feţele tinerilor fericiţi. Îi pomenesc în acest context şi pe cei care au interpretat ca la carte, personajele din desenele animate, dăruind baloane şi steguleţe colorate tuturor copiilor. A fost tare!

Cei mici au fost întrebaţi cum îşi petrec ei  1 iunie, Ziua Copilului. Printre răspunsuri se enumeră: în mall, cu prietenii, la o pizza, de vorbă pe facebook, bine, foarte bine, în casă, în pat, dormind, nu ştiu să răspund, mă mai gândesc, visând, cu drag, fără griji etc. M-am amuzat teribil, ma-m bucurat, uneori am fost pus pe gânduri, dar de fiecare dată, aşa cum e firesc, am premiat copilaşii dornici de-a vorbi la microfon, mai tare sau mai încet. Mulţumim Reve Concept pentru organizarea şi susţinerea întregului eveniment!

 

comments
Share articol: