Primii 250 de km cu brăţara de fitness Fitbit Flex


Cumpără ACUM ONLINE brăţara Fitbit Flex de aici >><<


Când mi-am cumpărat brăţara de fitness Fitbit Flex aveam impresia că dacă nu scriu în primele zile, se duce trend-ul şi că nu mai are rost să fac vreo recenzie. Cu toate astea, nu mi-am permis să adaug o părere pe blog fără să ştiu despre ce vorbesc şi fără să experimentez acest device atât de bine pus la punct. Fitbit Flex este poate cea mai bună brăţară pentru monitorizarea activităţilor fizice. Fitbit Flex măsoară paşii în fiecare moment al zilei, iar pe timpul nopţii, măsoară calitatea somnului. 250 km Fitbit Flex

Este timpul ca tehnologia să se integreze eficient în vieţile noastre. La început mi-a fost greu să înţeleg cum mă pot obişnui cu o astfel de brăţară de fitness, fără să am probleme, iritaţii sau disconfort. Am citit despre mai multe tipuri de brăţări de fitness şi am înţeles că am făcut cea mai bună alegere. Acum, cei care se ocupă de toate detaliile tehnice, spun clar că este vorba de un senzor inteligent, un accelerometru care furnizează suficiente informaţii despre activitatea zilinică, pentru a construi cele mai bune rapoarte.


 

Fitbit Flex este mai mult decât un pedometru!

Da, mulţi ar spune, da domnule, e un pedometru care spune câţi paşi faci în fiecare zi. Este adevărat, Fitbit Flex este şi un pedometru, dar senzorul nu se opreşte doar la atât. Device-ul ştie informaţii despre: numărul de calorii arse, distanţa parcursă şi viteza de deplasare. Poate că toate aceste lucruri pe care mi le comunică Fitbit Flex-ul nu ar fi atât de importante, dacă datele nu s-ar cumula, pentru a crea rapoarte pe zile, pe săptămâni, luni si de ce nu, pe ani.


 

Rapoartele Fitbit Flex

Disponibile atât pe interfaţa online, cât şi pe e-mail, rapoartele despre activitatea fizică zilnică, precum şi calitatea somnului sunt esenţiale pentru a atinge obiectivele propuse şi pentru a putea fi la curent cu ce se întâmplă pe termen lung cu monitorizarea oferită de Fitbit Flex.raport saptamanal Fitbit Flex Pare ciudat? Poate că cei mai multi dintre noi ne dorim să mâncăm sănătos sau să facem ture de alergare în fiecare seară, dar un device ne poate spune cu exactitate când am sărit peste un antrenament, când am fost prea leneşi sau când ne-am depăşit ultimul record.


 

 

Partea cea mai interesantă cu Fitbit Flex se întâmplă în online

Informaţiile stocate de către brăţara Fitbit Flex sunt sincronizate prin bluetooth şi trimise catre contul de utilizator. Acolo, în mediul online, lucrurile devin tot mai vizibile şi usor de gestionat, pentru extra beneficii şi comparaţii eficiente cu ceilalţi prieteni care folosesc un device de la Fitbit. Contul de Fitbit poate fi legat la contul de Facebook pentru a putea împărtăşi obiectivele atinse şi pentru a vedea cine mai utilizează acest tip de brăţară. Evident, cei mai buni se clasează pe primele poziţii într-un top personalizat, iar tu, dacă eşti codaş, te poţi pune pe treabă! Eu deja am parcurs primii 250 de kilometri, având brăţara de fitness la mână. Nu am stat sa calculez de unul singur toate aceste date, ci am fost notificat şi felicitat prin e-mail! Sunt multe opţiuni ce merită descoperite în online de către posesorii de Fitbit.


 

Monitorizare calitate somn

Pe timpul nopţii, atunci când te odihneşti, accelerometru măsoară fiecare mişcare a corpului, pentru ca tu să ştii cât de bine ai dormit. În funcţie de rapoartele disponibile şi nota oferită de către Fitbit, poţi optimiza difertite lucruri pentru a câştiga/obţine un somn cât mai odihnitor. Calitatea somnului este importantă pentru sănătatea fizică şi mentală. Monitorizarea somnului aduce beneficii în zona de calitate a vieţii, iar cei care se folosesc de instrumentele virtuale puse la dispoziţie de Fitbit, îsi pot depăşi obiectivele propuse. Există un set de sfaturi pe care le primeşti pentru a şti ce ai de făcut. Observasem  pe un raport săptămânal că dacă mă puneam la somn prea devreme, dormeam si mult si prost. Evident, am luat măsurile corecte pentru a îndrepta greşelile de pe timpul nopţii. Pentru monitorizarea somnului, Fitbit are nevoie de tine să-i spui când te pui în pat şi când te trezeşti. Gurile rele spun că acesta este un dezavantaj, însă, pentru mine, pare a fi o responsabilizarea a activităţilor intreprinse în acest segment al sănătăţii.


 

Alarmă silenţioasă

Ştiu, pare a fi ceva deplasat sau de neînţeles, însă, brăţara Fitbit are cea mai bună alarmă silenţioasă, pentru ca partenerul de viaţă să doarmă liniştit, chiar dacă tu te trezeşti la 5 dimineaţa. Cum se întâmplă acest lucru? Senzorul integrat în brăţară, are un motoraş care produce vibraţii. Am testat această soluţie si sunt mulţumit de rezultatele obţinute. Nici partenera de viaţă nu se plânge!


 

Întreţinere şi autonomie

O încărcare completă a senzorului Fitbit, oferă şapte zile de autonomie pentru brăţara de fitness. Senzorul se poate curăţa cu uşurinţă cu ajutoul unei periuţe de dinţi, în cazul în care apar diferite urme de mizerie, iar mişcarea poate începe după doar două ore de încărcare a bateriei. Brăţara este clasică, uşor de purtat şi comunică în primă fază prin doar 5 leduri care se aprind în funcţie de mai mulţi parametri, pentru a transmite diferite mesaje, cum ar fi: nivelul bateriei, stadiul obiectivului propus şi zona de monitorizare somn.


 

Vrei să cumperi la cel mai bun preţ brăţara Fitbit Flex?

O astfel de brăţară este capabilă să-ţi schimbe radical modul în care priveşti lucrurile şi mai ales sănătatea. Este, pentru mine, un obicei bun de pus în practică pentru cei care vor să slăbească, dar mai ales pentru cei care vor să aibă grijă de calitatea vieţii lor. Este important de ştiut faptul că pachetul comandat de către tine, va conţine două brăţări, pentru a acoperi toate mărimile posibile, dar un singur senzor! Am găsit cel mai bun preţ pe care ţi-l recomand. Şi tu poţi cumpăra !

comments
Share articol: