Gata vacanţa! Începe sezonul 3 din Generaţia lui John

După şezlong, mare, bere cu sau fără alcool şi distracţie cât cuprinde, era musai să vă dau vestea asta. Prea multă vacanţă strică! Îmi stau pe limbă o multitudine de informaţii pe care vreau să vi le ofer.În vacanţa de vară am descoperit o grămadă de tineri plini de viaţă, care merită expuşi drept model pentru cei care s-au blocat pe ask.fm sau au prins drag de notificările online, dar au uitat de dezvoltare personală şi viaţă reală.sezonul 3 din Generaţia lui John

Sezonul 3 din Generaţia lui John

Emisiunea începe de luni, 25 august 2014, cu difuzare zilnică (tăiaţi şi voi weekend-urile din schemă) pe postul de televiziune local Prahova TV. Aşa cum v-am obişnuit, emisiunea va conţine un bufet suedez de păreri pe care tinerii le oferă prin acest mijloc de comunicare. În acest fel, toţi cei care se implică în buna formare şi educare a tinerilor, îşi au locul pe scaunul de invitat. Ce înseamnă asta? Că îi primim şi pe cei de vârstele a doua şi a treia, dar în anumite condiţii internaut construite.

Promo sezonul 3 din Generaţia lui John

Am gândit la rece ideea şi mi-am dat seama că tinerii sunt cei mai importanţi în această emisiune. I-am adunat, i-am filmat, ne-am distrat, dar am şi muncit. Ce-a ieşit? Unii ar spune că se poate şi mai rău, eu zic că adolecenţii sunt chiar pricepuţi şi plini de haz. Criticii n-au încotro, cel mult pot scrie o recenzie.

 

Promo making off

Cine a zis că e uşor să organizezi o astfel de “ambuscadă” în studiourile Prahova TVcred că n-a pus în practică sentimentul. Mai jos avem şi câteva dintre cele mai importante secvenţe ce s-au desfăşurat, dar nu au intrat pe post, nu în promo, din diverse şi amuzante motive. Am vrut un promo serios? Cu siguranţă nu!

Pe scurt, încep munca :). Da, logic, cu drag şi pasiune!

Visited 1 times, 1 visit(s) today
comments
Share articol: