Ăştia nu’s normali! SGU, Ploieştiul rămâne fără luminiţe de sărbători???

luminite de sarbatori

Se vehiculează prin presa locală că s-ar putea ca Ploieştiul să nu aibă luminiţe de sărbători. Deşi se lansează o nouă licitaţie în acest sens (27 noiembrie), posibilitatea ca firmele să se pună în funcţiune la timp e aproape nulă. Mai bine nu s-ar mai face nimic în Ploieştiul ăsta! Să ne batem joc şi gata!

Cum să nu pui tu la punct un plan corect pentru nişte amărâte de luminiţe care încălzesc imaginea oraşului? Cum să strici tot farmecul şi să ocupi în continuare o funcţie bănoasă? SGU nu e gospodar! SGU n-are ce să mai caute în a administra astfel de servicii pentru cetăţenii din Ploieşti. Asta e strict părerea mea, dar cred că va fi împărtăşită de foarte mulţi oameni după ce va fi citită.

Nu contează că avem un primar la puşcărie, un interimar căruia mai nimeni nu-i ştie numele şi un şantier în tot oraşul. Se face orice în Ploieştiul ăsta, mai puţin ceea ce trebuie. În caz că nu vom avea un oraş împodobit anul acesta, promit să nu aleg pe nimeni din actuala conducere, ba chiar să nominalizez codaşii. E o ruşine că se întămplă asta. Vor râde şi ăia de la sate de noi! Cum aşa? Sunt localităţi în Prahova unde există concerte de Crăciun în aer liber, foc de artificii, brazi împodobiţi şi multe alte surprize pentru cetăţeni. Bag de seamă că în Ploieşti e important să cotizezi la stat şi atât!

Nu mă interesează explicaţiile sau minciunile venite ca zvon de pace sau prostire a populaţiei. Şi oare ce se va face cu bugetul care va rămâne necheltuit? Măcar o masă caldă pentru săraci de s-ar face! Totul e de ochii lumii, e pentru justificare şi prea puţin pentru dezvoltare.

Vrem strategii de dezvoltare a Ploieştiului până în 2025? Am început cu stângul…

sursă poză, aici

comments

1 comments On Ăştia nu’s normali! SGU, Ploieştiul rămâne fără luminiţe de sărbători???

  • Au avut grija sa amenajeze oraselul copiilor pe o parte din spaaatiul verde(parculetul Halelor)dupa ce s-au chinuit luni bune sa iasa “perfect” plantarea florilor,doar sa ne arate ca ne calca in picioare pe banii nostrii!

Leave a reply:

Your email address will not be published.