Tableta gratis de la Vodafone nu e GRATIS!

meme tableta vodafone gratis

În ultima vreme m-au exasperat ăştia de la Vodafone cu tableta lor gratuită şi cu faptul că sunt un client special pentru ei. Dacă am avut articole în care am lăudat serviciile şi abordările Vodafone, de data asta mă declar complet nemulţumit de felul în care acţionează oamenii din vânzări, doar pentru a mai prinde nişte fraieri în plasă. De ce fraieri? Pentru că tableta nu e gratuită!

Exact! Tableta nu e gratuită, ci vine cu un abonament separat la internet, care include (în rate) şi costul tabletei. Nu e nicio afacere pentru client, mai ales că unul dintre abonamente costa vreo 70 de ron timp doi ani ( se ajunge lejer la o tabletă în valoare 1600 RON).

Şi, pentru că sunt educat, am răspuns de fiecare dată cu la fel de mult calm, chiar dacă poezia (oferta) nu s-a schimbat. Sunt sigur că cei care m-au sunat nu erau în necunoştinţă de cauză (aveau toate informaţiile despre abonamentul meu), dar se pare că aşa se fac banii într-o companie disperată fără respect faţă de client.

Cu toate acestea, ultimul apel pe care l-am primit a fost absolut demenţial! Atât de tare m-a deranjat abordarea, că intenţionez să reziliez sau să fac o reclamaţie. Nu-i dau notă proastă tipei de la vânzări, că nu ea e vinovată, ci măgarii de mai sus care văd doar cifre, nu şi servicii adaptate nevoilor… pe ei îi arăt cu degetul.

Domniţa, ultima din poveste, deşi a văzut că am un abonament de date de doar 2 GB, dar pe care nu-l utilizez niciodată complet, mi-a spus că e timpul să fac o schimbare şi să mă gândesc la oportunităţi. Simţeam cum mă spală pe creier şi îmi punea în gură cuvinte/nevoi. Mi s-a explicat că am nevoie de internet, că vor exista situaţii în care voi dori să vizionez un film cu prietenii, însă cei 2 GB de net mă vor opri din a trăi această experienţă. Nu e tot! A continuat! Mi s-a specificat faptul că internetul este atât de ieftin în zilele noastre, încât merită să-mi iau şi-un router mobil, să-l plimb după mine şi să achit doar abonamentul la internet.

Ofertele erau două la număr: tabletă + internet sau router mobil + internet. Ofertant, nu? Într-un final, pentru lămuriri suplimentare, mi s-a spus ca la teleshopping că oferta este limitată şi valabilă doar astăzi. Mi s-a transmis să mă bucur de aflarea acestei veşti şi să înţeleg cât de important sunt. Am înţeles că trebuie să accept fără să stau prea mult pe gânduri.

Oare cât de legale sunt toate aceste tehnici agresive de vânzări? Care e limita pe care niciun om din vânzări nu ar trebui să o depăşească? Câţi dintre clienţii Vodafone ştiu că un DA spus la telefon este egal cu o semnătură valabilă pentru un contract pe 2 ani?

Visited 1 times, 1 visit(s) today
comments
Share articol: