Ursul brun din România se află în pericol?

 

George Richmond Elliott, un vânător care n-a trecut pe la psihiatru în ultima vreme, vrea să ne omoare urşii bruni din România. Iată ce declară acesta pe facebook:

“Hunting Offer For Brown Bear In Romania. Only 4500 Euro For A 550 CIC Points Brown Bear In October 2013. Guaranteed. The price includes: full board accommodation in a quality lodgement, transportation from/to the airport, insurance and hunting permits. No Trophy Fee.One In A Life Time Opportunity. Please Contact By Email At: [email protected]

Mihai Morar, ca să-şi spele din păcate, a răspândit, tot pe reţeaua albastră de socializare, următoarele:

HAI SA OPRIM BOUL CARE NE UCIDE URSII.
CITITI SI DISTRIBUITI.

Boul traieste intr-un orasel din Scotia. Ursul brun mai traieste liber in Europa doar in Romania.

Boul e universal. Ursul brun mai are doar vreo 3000 de frati in Romania. (in epoca lui Ceausescu erau vreo 12.000)

Boul ucide inarmat. Si se pozeaza cu prada insangerata in muntii Romaniei. Da click aici daca nu ma crezi:http://goo.gl/zpuIbe
Pentru ca boul nu e bou destul daca nu e si fudul.

Ursul brun ucide doar provocat. In ultimii ani, din ce in ce mai des. Pentru ca, spun oamenii muntilor, ursul, in lupta lui pentru supravietuire, a inceput sa vada in om un calau. Pe buna dreptate.

Boul e consecvent. A ucis, ucide si va ucide. Pe contul lui de facebook, boul, pe nume GEORGE RICHMOND ELLIOT (ce nume nobil, ce destin de bou) anunta o vanatoare in Romania: OCTOMBRIE 2013, 4500 EURO PE CAP DE URS BRUN UCIS. Un chilipir. Pentru ca el singur se lauda: ”O sa va omoram toti ursii, toate pasarile din Delta Dunarii, toti cerbii lopatari. Sunteti o tara ieftina, aveti conducatori ieftini si politicieni corupti, asta meritati.”

Citatul sau e un fel de ”pisatul boului”, cum ar numi-o traditia romaneasca. Boul se urineaza oriunde, nu tine cont de reguli, legi, tratate sau onoarea vanatorilor.

Tine doar de noi, locuitorii acestei ”tari ieftine”, cu ”politicieni corupti” (aici boul are dreptate, din pacate), ca in octombrie Romania sa nu se transforme in ”Pisatul Boului”.

Boul scotian se va poza din nou cu trofeele ucise Carpati. Iar daca il vei intreba de ce se afiseaza cu ursul brun in poze o sa spuna: ”Pentru ca este un exemplar superb!”

Boule, si maica-ta poate ca e o femeie superba, trebuie sa descarci arma de vanatoare in dumneaei ca sa ai o amintire de neuitat?

Cu scarba, un RAU, DA’ BRUN,

Mihai Morar.

În caz că dispar sursele de pe net, avem postarea originală a străinezuluipostarea lui Morar şi ce crede George Richmond Elliott despre România + tarifele pentru vânătoare marca Romsilva.

George Richmond Elliott a primit mai bine de 1000 de share-uri pentru această postare, iar unii români îl vor în puşcărie!

 

comments
Share articol: