Valul perfect, fără ţărani, la Cinema City Ploieşti

Trailer-ul văzut pe youtube a fost unul bun şi mi-a fost teamă să nu-mi iau ţeapă, exact cum s-a întâmplat în cazul filmului Skyfall! Nici nu s-a lansat bine în România, că am şi fugit la marginea oraşului, la Cinema City Ploieşti, ca să urmăresc o acţiune emoţionantă, inspirată după un fapt real. Atunci când e vorba de un film cu un sâmbure de adevăr, regizorii ar trebui să stea cuminţi şi să nu mai exploateze aşa tare cinefilul!valul-perfect Cu ajutorul unei poveşti foarte bine punctată şi manipulat de o coloană sonoră specifică unor momente lacrimogene, nu m-am putut abţine din a-mi exprima emoţia. Nu mi se întâmplă des un astfel de “fenomen”, iar asta înseamnă că filmul e bun!

“Valul perfect” se inspiră din povestea tragică a campionului mondial la surfing, care la 16 ani s-a făcut remarcat şi a arătat că poate stăpâni, fără nicio frică, valul perfect. Gerard Butler, Elisabeth Shue şi Leven Rambin sunt personajele principale care iau parte la această proiecţie şi care necesită o atenţie deosebită, mai ales pe partea emoţională.

Gerard Butler era să moară în timpul filmărilor, dar profesionalismul şi-a spus cuvântul. Multe detalii nu trebuie oferite pentru vizionarea acestui film. Se râde, se plânge, se trăieşte clipa! bilet Cinema City Ploiesti,pret, Valul PerfectPovestea nu este forţată, iar detaliile oferite în această producţie sunt aproape trase la indigo, reflectând realitatea… care bate filmul.

Nu mă dau în vânt după surfing, dar filmul ăsta mi-a acaparat atenţia. Cei 18 RON achitaţi la Cinema City nu au fost de pomană, iar la ora la care am fost, nu am găsit niciun ţăran care să-mi strice experienţa cinematografică – aşa cum i s-a întâmplat lui Pătraru!

 

comments
Share articol: