Vapori de alcool

Frustrările şi necazurile apărute ca din senin se sting cu alcool de calitate – asta e reţeta pe care o urmează tot mai mulţi indivizi care au, în interiorul acestei mizerabile societăţi, un statut ambalat la patru ace. Nu e prea târziu pentru a pune capăt acestui prost obicei. Alcoolul e bun până când te bea el pe tine! Alcoolul pe timp de zi, în timpul muncii, precum şi  în toiul dimineţii, reprezintă un mod eficient de a-ţi distruge viaţa socială, ficatul şi perspectivele despre evoluţie.pamflet alcool Asta şă-şi dorească slugile alcoolului? O supunere în faţa unui sistem care nu acceptă mutre turmentate? În ţările civilizate (noi mai avem de muncit, dar am găsit un început aici), există tot felul de programe care ajută alcoolicii anonimi să-şi depăşească viciile, pentru o viaţă normală.

Un pont: Aş interzice alcoolul pe timp de zi! Chiar dacă ideea mea ar lăsa gurile însetate cât e soarele pe cer, iar proviziile s-ar dovedi de bun augur, ar fi un prim manifest împotriva acestei dependenţe care acaparează tot mai mulţi tineri – mulţi dintre ei fiind minori. Ştiu că legea specifică foarte clar faptul că alcoolul este interzis minorilor sub 18 ani, iar magazinele nu au voie să comercializeze astfel de băuturi unor prichindei cu bani în buzunare. Cu tot arsenalul de reguli jucat în picioare, alcoolul a devenit foarte accesibil indiferet de vârstă. Scuza comercianţilor care vând alcool minorilor e un clişeu inteligent – au fost trimişi de părinţi!

Îmbătrânim mai repede decât am anticipat, iar cei mici par oameni mari, dar mintea le este crudă şi plină de creativitate. Alcoolul seacă activitatea şcolarilor, iar capcana devine o legătură strânsă care convinge întreg anturajul către această greşită direcţie.

Chiar dacă berea este considerată “aliment”, nu ştiu ce caută la televizor la orice oră din zi şi din noapte? Poate că involuţia ne va provoca la vicii promovate fără ruşine: dimineaţa o ţuică pe stomacul gol,  la prânz un pachet de ţigări şi seara, înainte de culcare, o seringă pentru venele ciuruite cu drag!

Am mare încredere în oamenii care ştiu cine sunt şi nu fac ce vor “alţii”!

Visited 3 times, 1 visit(s) today
comments
Share articol: