Vezi că Randi se dă la prietena ta!

Ştiu că pe lângă Randi, mai sunt doi băieţi puşi pe treburi serioase cu prietena ta. Ţi se pare normal ca în condiţiile date, să investeşti în hainele şi accesoriile ei? Atunci, te rog, pune-o într-un glob de cristal, ca s-o ai doar tu! Lansat pe youtube pe data de 2 octombrie 2014, clipul face furori, mai ales că este postat de către cei de la Cat Music în colaborare cu Famous Production. Melodia în speţă nu mi se pare răsărită. E doar o altă “călătorie” muzicală, susţinută de trei moace masculine, în frunte cu Randi, cel care nu şi-a mai pus fizicul în prim plan de multă vreme. Cu toate că fanele nu sunt dezamăgite de felul în care se prezintă video-producţia, tind să cred că mai e mult până departe. Ideea de adulter este tot mai discutată în ultima vreme, deşi nu ar trebui să mire pe nimeni această practică relativ creativă pentru viaţa de cuplu. De ce creativă? Din prea multă inspiraţie venită direct din mass-media, acolo unde divorţurile sunt mai discutate decât sărăcia în care se scaldă România. E bine de ştiut că prietena ta visează la o prospătură de băiat, care, deşi nu-i oferă confort financiar, o poate duce pe culmile succesului atunci când pereţii ţin loc de pat matrimonial.

Modestia videoclipului nu poate fi criticată , fiind pus la dispoziţie un timp prea scurt pentru a proiecta mai toate motivele pentru care o femeie alege un drum atât de anevoios pentru blănuri scumpe şi acoperiş deasupra capului, după care zboară în braţele unui puştan de vârsta ei. În orice caz, materialul/banul este o condiţie sine-qua-non, care acţionează mai rapid pentru viaţă, decât alte valori, primordiale cu ceva vreme în urmă. Cu toate că e prietena ta, iar tu eşti cu 20-30 de ani mai în vârstă decât ea, nu înseamnă musai că e plecată pe drumuri după vreun derbedeu precum personajul interpretat de Randi. Poate că e chiar iubire între tine şi prietena ta, nu? Clar, pentru cuplurile care se regăsesc în povestea expusă în compunerea video-muzicală, o gândire raţională nu strică pentru câteva momente. Iar tu, băiet trecut de prima tinereţe, ai grijă de prietena ta, nu cumva să te golească de finanţe din prima zi, iar tu să-i faci serenade precum un Romeo obosit. La un moment dat, şampania de mii de euro va fi mai anorexică-n context, decât un sânge de taur, procurat de la magazinul de la colţ.

Când se complică lucrurile? Când apare şi-un copil la mijloc. Dar, clipul a zis s-o lase pe altădată, că pe urmă bate prea tare la ochi şi se supără finanţatorii, mai ales dacă se simt cu musca pe căciulă.

Videoclipul cu prietena ta

comments
Share articol: