Voi vedeţi automatul de bilete în această imagine?

statie tce centru ploiesti
Unde e automatul de bilete în această imagine?

Iar o să zică lumea că sunt rău, călare pe TCE şi plin de frustrări. Că mi-a dat cineva bani să scriu de rău sau că nu ştiu să observ partea bună a lucrurilor. Cu o doză de pragmatism la purtător, dar mai ales cu nervii întinşi la maximum, cred că e musai să subliniez felul şchiopătat în care funcţionează lucrurile în Ploieşti.

S-a dat zvon prin oraş că au apărut automate de bilete, funcţionale la orice oră, cu sisteme inteligente antifurt şi cu tehnologie d-aia şmecheră, de vezi doar prin Bucureşti. Cei mai iscusiţi au pus poze pe Facebook cu automatele de pe la periferie, dar nimeni n-a spus nimic despre coada care se formează în centrul oraşului atunci când se doreşte achiziţionarea unui bilet. Da, în centru nu există automat! În centru oraşului, în staţia de unde pleacă oameni cu sutele la fiecare 10 minute, nu le-a dat prin cap celor de la TCE să pună un amărât de automat de bilete. Nu încă! Până la ora la care scriu acest articol, nu există nici urmă inovaţie în staţia de la primărie.

De ce n-or vrea oamenii ăştia de la TCE să facă bine lucrurile? Să fie vorba oare despre o staţie nesemnificativă sau despre o planificare făcută la beţie, pe bani publici? De se s-a început cu stângul?

Sunt sigur că un astfel de automat va apărea, curând, acolo unde-şi dau întâlnire mai toate traseele. Ştiu că cele scrise aici sunt citite şi share-uite până în gaură de şarpe. Mizez chiar pe două automate de bilete în staţia din centru, de la primărie. De ce? Ca să avem mai multe cozi, mai mici şi mai eficiente.

Aşadar, că tot vor politicienii să câştige ceva voturi din partea tinerilor. Pe ordinea de zi avem: transport gratuit pentru toţi elevii şi studenţii + ceva mai multă tehnologie utilă pentru călători. S-aveţi poftă!


Publicitate:

Dacă vine greu autobuzul, măcar s-asculţi muzică bună în căşti!

[]

 

comments
Share articol: