Ei sunt prahovenii care şi-au început succesul, învăţând de pe YouTube

Înainte de a deveni profesionişti în arta acrobaţiilor, cei de la X-Treme Brothers au luat primele lecţii de pe YouTube. Mai exact, pentru a avea un început, au fost autodidacţi, au căutat pe întreg internetul informaţii despre fiecare acrobaţie în parte, au pus pe foaie şi au început să se antreneze. Dacă nu ştiţi de unde să-i luaţi pe cei de la X-Treme Brothers, vă pot spune că acum mai bine de 2 ani de zile, au fost prezenţi în faţa publicului  de la “Românii au talent”, unde au primit 3 de da, dar nu au câştigat mare premiu.

Dincolo de “Românii au talent”, X-Treme Brothers înseamnă: provocare şi echilibru! Când faci sală de luni până duminică şi antrenamentele sunt un fel de pasiune extremă, munca nu se termină niciodată. Cei de la X-Treme Brothers sunt prahoveni iubiţi la nivel internaţional, iar în vacanţele dintre contractele de lungă durată, stau cât mai aproape de casă. Valentin Coman, Laurenţiu Coman şi Ionuţ Dobre, formează în prezent trupa X-Treme Brothers.

Faptul că pe internet putem găsi tutoriale pentru aproape orice, înseamnă mult pentru generaţia care are nevoie de răspunsuri rapide şi concrete. Pentru reuşită, cred că este esenţial să ştim ce avem de căutat şi să aplicăm filtrele necesare pentru a nu ajunge la polul opus al căutării noastre.

Şi încă o chestie! Cei de la X-Treme Brothers au fost tare încântaţi de faptul că în emisiunea “Generaţia lui John” i-am pus să şi vorbească. Erau “obişnuiţi” să-şi facă numărul şi … la revedere. Asta, aşa, ca din culise şi aviz producătorilor de pe naţional.

X-Treme Brothers în Generaţia lui John

 

comments
Share articol: