3 de bine despre foodpanda, plus o sugestie

foodpanda
După cum se vede şi în imagine, nu m-am putut abţine şi am solicitat acces exclusiv la reducerile importante oferite de Foodpanda. Fuga după reduceri dacă vrei şi tu!

Despre FoodPanda am mai scris şi cu altă ocazie, şi cred că n-o să rezist până la finalul articolului fără să comand ceva de la Chopstix (recomandare făcută instant de Foodpanda!). Între timp, platforma online nu s-a mulţumit cu puţin, ci a suportat tot soiul de schimbări benefice utilizatorilor, căutători înfometaţi, dornici de calitate în produse proaspăte şi livrate la domiciliu. Şi dacă stau bine să mă gândesc, până şi cel mai mofturos client ar putea avea de câştigat cu ajutorul interogării motorului intern de recomandări de la Foodpanda. Îl numesc motor intern pentru că seamănă cu un mic Google, doar că e nişat şi nu dă greş. Mai mult de atât, comenzile se pot face direct din site, fără alte aplicaţii sau direcţionări dubioase.

3 chestii faine la Foodpanda

1. Utilitate servicii –  e simplu de înţeles faptul că acest site aduce aproape de utilizator cele mai importante restaurante din ţară şi le clasifică în funcţie de mai mulţi parametri. Mai mult de atât, pentru că pe internet lucrurile nu sunt atât de clare de la prima căutare, Foodpanda devine valabil prin transparenţă vizavi de recomandările pe care le face pentru orice cumpărator. Îi spui de unde eşti, iar comanda ta poate începe. Ştii exact care e comanda minimă, ai posibilitatea să laşi un comentariu în comandă (util pentru un client care este atent la alergeni) şi nu plăteşti niciun leuţ în plus.

2. Rapiditate site – dacă s-ar încărca greu, l-aş părăsi înainte de a-mi spune despre ofertele de pe site sau despre cum îmi pot face un cont pentru a comanda mâncare online, însă, rapiditatea cu care site-ul îmi livrează informaţiile de care am nevoie, mă ajută să înţeleg că pot recomanda FoodPanda şi prietenilor. În mai puţin de 5 minute, poţi avea comanda plasată şi achitată cu cardul (instant!) sau cash la livrare. Există şi bonusuri pentru clienţii fideli şi totul se întâmplă mai rapid decât în cazul unei comenzi clasice prin telefon. Pregăteşte-te să fii servit rapid şi în siguranţă (vezi protocolul https prezent în navigarea pe site!).

3. Cont Corporativ Foodpanda – acum are rost să te pui în relaţii bune cu şefu’ şi colegii, mai ales dacă-ţi precizez că ofertele sunt special concepute pentru ca toţi angajaţii să se sature, nu de muncă, ci de la preparatele declicioase. Şi business şi plăcere :).

Sugestie pentru Foodpanda

Promovare şi  recomandări care să vină direct din offline, de la restaurantele cu care colaboraţi. În acest fel, clientul va putea face legătura între preparatul favorit şi Foodpanda. În orice caz, nu aveţi nevoie să fiţi periaţi, ştiţi doar că sunteţi pe drumul cel bun!

comments
Share articol: