Dovada clară că îmi fac cumpărăturile din Mega Image

A nu se înțelege că n-am intrat în Kaufland în viața mea sau că am uitat de unde am plecat, gen Profi. Doar că eu consider că Mega Image are potențialul de a atrage clienți care au grijă la ce scrie pe etichetă și care nu cumpără doar ca să umple coșul, ci pentru că și-au făcut o listă clară cu ce au nevoie.

După nemulțumirea pe care am avut-o legată de atitudinea unui om de la pază din Mega Image mi-am făcut mulți “prieteni” în online. Am primit zeci de mesaje din partea cititorilor care m-au felicitat sau înjurat pentru curajul/tupeul pe care l-am avut. Cele mai pertinente mesaje chiar au primit răspuns din partea mea, restul au fost trecute într-un folder de spam. Totuși, au fost câteva guri rele care și-au permis să îmi spună că eu fac reclamă negativă Mega Image-ului pentru că am alte interese – cum că aș avea contract cu Careffour sau Cora. În niciun caz! Total eronat! Multă prostie și prea mult timp la dispoziție. Dar suficient cu subiectul ăsta.

Ce-am cumpărat în seara asta din Mega Image

cumpărături mega image
Și când spun că-mi fac cumpărăturile în Mega Image nu e o glumă. Nu mă duc doar pentru apă în magazin, ci chiar apreciez produsele alimentare de tip bio pe care le găsesc la prețuri ok.

Cum spuneam, mie-mi place Mega Image pentru produsele pe care le are, unele dintre ele chiar premium. În plus, în această seară, încă de când am intrat în mega m-am asigurat că-mi las eu rucsacul la intrare, doar ca să evit orice altercație. Paznicul, altul de această dată, a fost cu mai mai amablil, ba chiar uimit că am venit singur să-mi las bagajele la intrare. Nu mi-a stat mie rucsacul în siguranță, dar am zis că mai bine las o vreme să mai treacă până când voi face o nouă evaluare a magazinelor care dețin dulapuri suficient de încăpătoare, dacă se poate fără sistem de introducere a monedei de 50 de bani, sistem căruia nu-i înțeleg utilitate – timp pierdut cu găsitul unei monede rătăcită prin buzunar.

Produse Bio în Mega Image

După cum se poate observa, cumpărăturile pe care le-am făcut conțin produse din categoria bio sau care sunt cât de cât sănătoase – mult mai sănătoase decât o shaorma, nu? Cei care citiți acest blog din motive de motivație culinară, vă mărturisesc că tot ce vedeți în imaginea de mai sus a costat mai puțin de 100 de lei. Mi-am luat: fructe, apă, sucuri cu vitamine, iaurturi, brânză, lapte fără lactoză, lapte din orez și smochine numa’ bune de consumat. Mâncarea asta îmi ajunge 2-3 zile lejer.

listă prețuri produse mega image
Pe bonul fiscal aveți detalii complete despre produsele pe care le-am cumpărat: preț/cantitate. Un iaurt bio mai puțin de 2 lei, bananele sub 5 lei și laptele doar 6 lei și 45 de bani.

Și cea mai tare chestie e că, în vreun an-doi, vom ajunge să ne cumpărăm produsele dorite, chiar și online, fără să ne mai temem că nu avem rucsacul în siguranță, exact cum se întâmplă pentru unii aici.

Visited 2 times, 1 visit(s) today
comments
Share articol: