Inaugurare AFI PALACE PLOIEŞTI + păreri şi poze

Cu ajutorul celor de la Gorin Harris, am avut parte de o experinţă unică în ceea ce priveşte inugurarea AFI PALACE PLOIEŞTI! Am încercat să privesc dintr-o perspectivă critică felul în care această cutie îşi face apariţia în oraşul Ploieşti, însă, comportamentul consumatorilor m-a făcut să înţeleg faptul că era nevoie de un asemenea fenomen. Lumea fashion a sosit. De azi, 3 octombrie 2013, Ploieşti are un plus de imagine şi primul mall în adevăratul sens al cuvântului. AFI, dezvoltă o viziune amplă şi pune în valoare cu succes nenumărate branduri şi servicii. Moving Express şi-a făcut numărul până la capăt, promovându-şi sala de fitness în interiorul mall-ului. Dechiderea a fost zgomotoasă şi plină de oameni agitaţi care sperau să primească lucruri pe gratis. Cora a împărţit pungi gratuite şi a avut oferte greu de refuzat. E minunat să vezi cum românul se înghesuie într-un mall în care tot ce contează ţine de preţ, nu şi de produs. Aşdar, mulţi clienţi au adus acasă urşi imenşi la preţul de doar zece lei – cel puţin aşa se lăuda un om în plină stradă, la o trecere de pietoni. Poliţia rutieră şi-a pus mintea la contribuţie şi a fluidizat circulaţia. Parcarea subterană de care AFI PALACE PLOIEŞTI dispune, face faţă cu brio unui public numeros, pregătit de cumpărături. Mall-ul simplifică lucrurile şi lasă micii întreprinzători cu afacerile-n pom! Dacă nu ai maşină personală şi nici nu vrei să dai bani taximetristului, RATP a pus în funcţiune mijloace de transport în comun la dispoziţia celor care vor să ajungă rapid în primul mall din Ploieşti! Inaugurarea gigantului a presupus o organizare minuţioasă şi oameni capabili să-şi consume nervii în mod productiv. Felicitări proiectanţilor! Arhitectura este impunătoare şi promite o siguranţă sporită, chiar şi la etaj.

Poze inaugurare AFI PALACE PLOIEŞTI

This slideshow requires JavaScript.

Am fost prezent şi la petrecerea VIP AFI PALACE PLOIEŞTI unde am cunoscut oameni noi, pregătiţi să-şi prezinte produsul cu drag şi care vin, fără nicio îndoială, din lumea bună.

AFI PALACE PLOIEŞTI devine cel mai mare centru de distracţie, cu facilităţi orientate către un public larg. Nu trebuie să mă mai duc în capitală pentru a avea parte de servicii de calitate şi brand-uri cunoscute. Tot ce mai contează este ca proaspeţii angajaţi să nu-şi neglijeze munca!

La eveniment au mai fost prezenţi şi Haotik, Vali Ovidiu, Dana Şchiopu, Cojo, Livia Iuşan, plus mulţi alţi blogări din Bucureşti, pasionaţi de modă şi tehnologie. Socializarea offline este foarte importantă în contextul promovării unul mall, iar Anca Scarlat ştie asta prea bine! Felicitări tuturor piaristelor din această frumoasă ecuaţie!

P.S. Pentru cei care caută un loc intim şi o cafea bună, Filicori Zecchini este alegerea corectă!

comments

5 comments On Inaugurare AFI PALACE PLOIEŞTI + păreri şi poze

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Site Footer